Dispensen klar

Jag har informellt fått beskedet att FIFes styrelse har sagt ja till min dispensansökan att låta Roxy bli avelshona hos Kristina Narfström och hennes PRA-forskning. Jag har inte sett något brev från FIFe än, men har fått ett muntligt besked.

Jag vet inte hur länge Roxy kommer att vara kvar här. Tyvärr har jag haft problem med att nå Kristina på hennes e-postadress, men nu har jag fått tips om en alternativ adress och hoppas på att vi kan klara ut detaljerna inom kort. Hon lär komma till Sverige den här veckan och stannar några veckor, om jag har förstått rätt.

Roxy leker ovetande om sin framtid vidare tillsammans med Razzel och de andra katterna i huset …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.