“Bara” fyra

Har följt VM i friidrott så gott jag kunnat. Japan ligger sju timmar före oss, så tävlingarna sker inte precis på (för oss) bästa sändningstid. Jag har inte varit uppe på nätterna och tittat på tv och på dagarna har jag bara tittat i samband med lunch och fikaraster. Inte ens varje rast, om jag ska vara ärlig.

Trots detta så har jag nog hyfsat bra koll på hur det har gått i tävlingarna, tack vare radio och internet. 🙂 Ett svenskt guld hittills och tre fjärdeplatser, eller hur? ”Bittert” skrev någon tidning om fjärdeplatserna och så känns det kanske direkt efteråt, men jag tycker att det är ett mycket bra resultat. Visst, fyrorna får inte några medaljer och får inte stå på prispallen och tårögt titta på flaggan, men de är ju trots allt bland de allra bästa i världen! Det kunde faktiskt ha gått sämre …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.