Ny arbetsplats

I början av januari lämnade jag mitt gamla arbetsrum och flyttade till ett kontorslandskap. Omkring mig sitter folk som jobbar med Vägverkets webbplats och intranät. Det senare är vad jag också lägger det mesta av min arbetstid på numera. Längre bort i rummet och i nästa större rum finns projektledare för Vägverkets kampanjer och andra informationsprojekt samt tidningsredaktionen. Jag har alltså återvänt till informationens värld och det känns riktigt bra.

Sektionschefen passerade som vanligt mitt bord på väg hem i eftermiddags, sa hej då och fortsatte ut. Men hon vände tillbaka och frågade mig om jag bloggar. Jag svarade lite tveksamt att jag har skrivit dagbok på nätet i flera år, undrande för mig själv om det skulle komma några förhållningsregler nu. Jo, jag har läst det i en av lokaltidningarna, svarade hon. Det är ju flera år sedan den artikeln, det måste ha varit 2004! Du är känd här, log hon, men det är bra, vi behöver den kompetensen nu när ledningen funderar på att börja blogga.

Jag satt som ett levande frågetecken när hon gick vidare. Det ska bli intressant att se om det blir någon fortsättning på detta samtal!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.