Det där skulle jag inte ha skrivit …

Några timmar efter förra inlägget flyttade Socker för första gången sina ungar. Jag hittade dem i en transportbur och bar tillbaka dem till bolådan. Socker försökte bära tillbaka en av dem, men jag stoppade henne.

Försökte tala förstånd med Socker, snart börjar ungarna röra sig utanför buren och då har du noll koll, men hon lyssnade inte på mina goda råd. Så när hon hämtade den blå och la sig i buren med den så bar jag över fawnen också. Hon kunde ju inte stanna ensam kvar i bolådan …

Undrar var jag hittar ungarna nästa gång jag tittar in i sovrummet?

Har förresten fått ett namnförslag: Urban Chic. Det skulle ju komplettera Uptown Girl. Två stadsbrudar. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.