Hus igen?

Jag tittade på ett hus i går. Det kändes helt rätt!

När jag läste beskrivningen så lät det bra, men eftersom jag helst vill ha ett enplanshus så var jag ändå lite tveksam till denna souterrängvilla. Men allt annat verkar kanonbra, förutom lite mögel i det fristående garaget.

Tomten är liten och det är inte omöjligt att näta in hela framsidan! Katterna skulle i så fall få den största rastgården de någonsin haft. 🙂

När jag gick runt i huset trivdes jag direkt! 🙂 Jag har tittat på ett par andra hus den senaste tiden och aldrig fått den känslan, så nu är frågan hur viktigt det är med enplanshus …

Ska titta på ett annat hus i eftermiddag. Det är ett enplanshus och enligt beskrivningen skulle det passa mig perfekt förutom att det inte finns någon given plats för katternas rastgård. Men det ligger i Säter, nästan 3 mil från jobbet. Huset jag tittade på i går ligger i Gustafs, ungefär halvvägs till Säter och med direktbuss till Borlänge. Läget är svårt att göra något åt …

2 reaktion på “Hus igen?

  1. Kajo

    Ooooh, spännande! Nackdelen med souterräng är väl bara om huset verkar behöva dräneras om, annars är det bara fördel med extra utrymme där du kan göra katt-spa eller vad som helst. 🙂

  2. Katarina

    Huset är besiktigat med uppmätt låg fuktighet på nedre våningen. Så även om det finns en anmärkning om att huset av åldersskäl bör dräneras, så är det inte något akut problem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.