Budgivning!

Jag har fått en extra visning av huset i Säter och bestämde mig därefter att delta i budgivningen! Den sker i dag (tisdag). Två till kommer att delta, enligt mäklaren. Vännen T var med vid andra visningen och kunde inte heller hitta några större fel. Han skulle gärna själv köpa det här huset!

Lånelöfte har jag fixat, men hoppas naturligtvis att buden inte ska behöva gå till maxbeloppet.

Jag meddelade mäklaren för Gustafs-huset att jag inte är intresserad. Dränering runt huset och mögel i garaget gör ju att man måste kalkylera med extra kostnader för att åtgärda dessa problem. Jag fick veta att det inte finns någon annan intresserad för tillfället. Så det är klart, jag kan ju skambjuda … Men det får jag nog fundera på ett tag. Hade ju redan avskrivit det huset i mitt huvud.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.