Tre månader kvar

I dag har jag betalat handpenningen på huset. Nu finns det ingen återvändo! 😉

Jag vet inte exakt tillträdesdag än, men jag hoppas att det blir i mitten av oktober. För min del får det gärna bli tidigare!

Däremot har jag inte sagt upp lägenheten än, men det beror på att Tunabyggen har stängt för besökare den här veckan. Jag kommer att gå dit nästa vecka, vilket är i slutet av juli. Med tre månaders uppsägningstid så landar vi på 31 oktober. Då ska jag senast ha tömt lägenheten och städat skinande rent.

En reaktion på “Tre månader kvar

  1. Kajo

    Spännande och lite jobbigt också kanske? Jag har börjat slå mig till ro med att det nog inte blir nåt hus i år heller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.