Lägenheten är uppsagd

Jag har tagit nästa steg i resan mot mitt fina hus: I dag besökte jag Tunabyggen och skrev på uppsägningen av min lägenhet till 31 oktober. Garageplatsen har bara en månads uppsägningstid, men jag sa upp den också, när jag ändå var där. Så nu är det gjort!

Visst är det lite pirrigt, det är liksom utan återvändo nu. Men samtidigt vet jag att huset är alldeles perfekt för mig och jag längtar efter att få flytta dit.

Vet fortfarande inte exakt vilken dag jag blir husägare, så jag kan inte börja med allt det praktiska som att beställa hjälp från flyttfirma, flytta telefonen och därmed skaffa nytt nummer, skaffa bredband (nuvarande stadsnät kan jag glömma) med mera. Men än så länge är det gott om tid, jag antar att flytten blir i slutet av oktober. Men det gör inget om det blir tidigare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.