Semestern är slut

Jag började jobba i tisdags, så det har blivit fem dagar på kontoret nu. Första dagen sorterade och läste jag all e-post som hade kommit under mina fem lediga veckor. Därefter har det varit lugnare, de få gånger som telefonen har ringt har jag hoppat högt av förvåning. 🙂

Vi få som var på plats förra veckan satt ute i solen på fikarasterna och de blev säkert några minuter längre än vanligt … I dag hade många fler kommit tillbaka och dessutom hängde regnet i luften, så nu satt vi inne i soffan som vi brukar. Ordningen är nästan helt återställd.

Jag har passat på att städa i högarna på mitt skrivbord. Det hade jag tänkt göra före semestern, men hann inte då. Med tanke på hur lugnt det var förra veckan så var det bra att jag kunde ägna några timmar åt att sortera och kasta papper. Gjorde i ordning en pärm med sådant som kan vara bra att ha samlat. Förstår inte varför jag inte gjorde detta redan i vintras när papprena började samlas på bordet?

Det blir förmodligen ganska lugnt den här veckan också, men nästa vecka har jag flera möten inbokade så då måste jag ha städat klart!

En reaktion på “Semestern är slut

  1. Kajo

    Aha! Fler än jag som ”tänkte städa före” men får göra det efter… det känns bra, som nystart, att göra ”bokslut” med sådant som faktiskt är klart och se vad som ska plockas upp på nya att-göra-listor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.