En kattunge dog

Den ena viltfärgade honan gick inte upp i vikt som hon skulle så efter några dagar fick hon mjölkersättning. I måndags fick jag veta att hon skrek när man rörde hennes mage, hon hade antagligen förstoppning. Det är en känd risk när man ger pulvermjölk i stället för äkta vara.

I går morse dog hon. Om det ”bara” var förstoppning eller om det fanns andra orsaker också vet jag inte.

De andra två verkar i alla fall inte må dåligt. De äter ordentligt helt och hållet för egen maskin. Särskilt hanen lär vara väldigt rund. 🙂 Jag märkte redan direkt efter födseln att han sög fast rejält i mamma Lovis tutte, det gick nästan inte att dra loss honom när jag skulle flytta kullen till bolådan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.