En dryg månad kvar

I helgen fick jag äntligen veta vilken dag jag kommer att få tillträde till huset. I går träffade jag säljarna hos mäklaren för att skriva på tilläggskontraktet, så nu är det definitivt bestämt: Den 28 oktober 2009 blir jag husägare!

Den här veckan har jag även ringt till två flyttfirmor, som hade exakt samma prisuppgift (1000 kronor per timme för två man plus bil). Samma företag som har flyttat mina saker de två senaste gångerna kunde hjälpa till den 28 oktober så valet var enkelt. Jag har en rejäl bunt med kartonger kvar sedan senast … Ju fler kartonger jag fyller själv, desto snabbare går det för dem och därmed blir det mindre dyrt för mig. En bra morot! Hoppas bara att ryggen håller.

Eftersom jag flyttar till nytt riktnummerområde så måste jag byta telefonnummer. Ringde till Telia häromdagen och fick välja mellan tre olika nummer. Jag tyckte vid första anblicken inte att något av dem var särskilt enkelt att komma ihåg, men telianen vägrade att ge mig fler alternativ, något som jag alltid har fått vid tidigare nummerbyten. Då tittade jag på numrena en gång till och klickade dem på telefonen och då löste det sig. Ett av alternativen bildade ett T! 🙂

Anmälde samtidigt att nuvarande bredband via stadsnätet ska sägas upp och att jag ska ha ADSL i huset. Kundtjänstkillen sa att bredbandet ska fungera redan första dagen! Det tror jag på först när jag ser det med egna ögon. 😉 Det brukar alltid vara något som trasslar. Men jag ska få modemet redan i början av oktober så hoppet finns i alla fall att jag ska vara kontaktbar från första dagen (om jag har tid då).

Jag har även fyllt i formuläret hos Adressändring så nu känns det äntligen som om flytten verkligen ska bli av. Det är bara en dryg månad kvar nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.