Har flyttat

Förra veckan gick flyttlasset till Säter! Jag har för mycket på jobbet för att ha tid med en flytt just nu, men hade inget val. 🙂

Så det var bara att kämpa på: Flyttgubbarna kom på onsdagsmorgonen, packade och stuvade in allt i en stor bil. Samma eftermiddag anlände de till mitt hus där jag och katterna väntade. De bar in allt, skruvade ihop köksbordet och min säng och lämnade oss sedan mitt i kaoset.

Dagen efter flyttstädade en städfirma min lägenhet. Jag tittade in där mitt på dagen för att se om flyttgubbarna hade glömt något, och de hade de. Två takplafonder satt kvar, en dörrmatta, lite småsaker i köket och en sopborste med tillhörande skyffel hittade jag också. Men städningen såg ut att gå bra. 🙂

På fredagen gjorde jag sista besöket i lägenheten. Nu var det dags för slutbesiktning och därefter lämnade jag tillbaka nycklar och tvättlås.

Så nu kan jag helt och hållet ägna mig åt mitt hus!

En reaktion på “Har flyttat

  1. Kajo

    Weee, grattis och lycka till!!! 🙂 Jag vill också flytta till eget huuus… men jag hittar inget som jag vill ha, och om jag mot förmodan gör det så är det inte min prislapp. Men nån gång. Kanske.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.