Julstämning?

Det är tredje advent och lucia i dag, men nej, här är inte särskilt mycket julstämning. Jag har några ljusstakar (tänds/släcks med hjälp av tajmer) men tyvärr förblev min favoritstjärna svart när jag försökte få den att lysa upp mitt arbetsrum. Synd, den har spridit ett så fint ljus i decembermörket förr om åren!

Jag har fortfarande drygt 20 kartonger kvar att packa upp efter flytten, men möblerna står i alla fall på plats i de olika rummen.

Det är körigt på jobbet och kommer att vara så även efter jul, men jag planerar att vara ledig runt jul och nyår. Förmodligen tar jag ledigt fyra dagar, från 23 december, och börjar jobba måndag efter nyår. Under ledigheten måste jag ha tid och ork att få ordning på alla prylarna, annars är det illa! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.