En ny tid

Förra helgen var det årsmöte i SVERAK. Jag lämnade mitt uppdrag som ordförande i Tävlings- och utställningskommittén och tillika ledamot i styrelsen. Beslutet växte fram redan i somras och i september hade jag bestämt mig för att det var dags att göra något annat i livet.

På årsmötet fick Disciplinnämnden (DN) en del kritik. Det handlade bland annat om otydliga beslut och flera klubbar frågade mig om jag kunde ställa upp som ledamot i DN. Jag valdes med mer än kvalificerad majoritet. 🙂 Hoppas att jag kan leva upp till allas förväntningar!

Vi är fem personer i DN och hade vårt första telefonmöte i går. Två ärenden hade blivit kvar sedan före årsmötet och dessa behandlade vi. Besluten skrivs fylligare så att det ska vara enklare att förstå vilka brott mot våra stadgar och regler som det handlar om.

Det känns skönt att årsmötet är över! En ny tid väntar, jag vet inte riktigt vad jag ska göra i stället. Jag har sökt en chefstjänst i Trafikverket och var på intervju i går, så förändringen kommer kanske snabbare än jag anat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.