Lat och ledig!

Det är annandag påsk i dag och jag har min fjärde lediga dag på raken. Härligt! Jag behövde verkligen detta. 🙂

Jag kan erkänna att jag mest har latat mig. Sovit, tittat lite på tv (har inte hittat så många program som har lockat mig) och skött min gård i Farmville (Facebook alltså). 🙂 Inget nyttigt alls, utöver sömnen som onekligen är en viktig del i livet.

Det har funnits gott om tid att fundera över ett och annat. Och jag har faktiskt tömt en flyttkartong! Den stod i ett hörn i köket, syntes knappt, och innehöll torrmat till katterna. Jag tror att jag ska tömma några lådor till, nu när jag har ångan uppe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.