Det är vår i luften

Ett för mig påtagligt vårtecken är den enorma tröttheten! Den senaste veckan har varit hemsk, minst sagt …

För två veckor sedan började jag ta tabletter mot pollenallergi. Inom någon timme hade kliet i ögon och näsa försvunnit och jag blev så glad. Men tröttheten gillar jag inte! Den kom smygande och för någon vecka sedan insåg jag sambandet. Visst är det konstigt att jag glömmer detta varje år?

Jag vet inte vad jag är allergisk mot, men det måste vara flera saker. Numera brukar jag nämligen behöva ta tabletter från tidig vår till en bra bit in på sommaren. För många år sedan testades jag med prickar i huden och då visade jag bara en väldigt svag reaktion mot björk. Det var allt!

Just nu skulle jag helst av allt bara vilja sova, sova, sova. Kan någon väcka mig framåt midsommar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.