Fotbollsfri zon

Jag är inte intresserad av fotboll. Då var det sagt.

Världsmästerskapet i Sydafrika har börjat och varenda nyhetssändning rapporterar inför, under och efter  matcherna. I dag har det varit toppnyhet i alla de sändningar jag har hört, så jag antar att det inte pågår några krig eller andra katastrofer i världen …

Jag vill inte höra! Går det att filtrera radions sändningar? Jag har normalt P1 på och där brukar det inte vara så mycket sportsnack mer än typ resultatrapportering och det stör mig inte. Vill jag följa ishockey, friidrott, simning eller någon annan idrott som roar mig så får jag byta kanal, vilket jag gärna gör när så behövs.

Men nu är det omvänt. Jag gillar inte detta. Vill inte stänga av radion i en månad, men om det är vad som krävs för att slippa allt fotbollssnackande så får jag väl göra det.

Är det någon som vet var det finns en garanterat fotbollsfri zon?

En reaktion på “Fotbollsfri zon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.