Fjärde advent

Det verkar som om alla tokstressar inför julen. Alla utom jag. 🙂

Jag kommer, likt de senaste åren, att vara ensam hemma med mina katter på julafton. Det blir förmodligen sovmorgon, god mat och Kalle på tv. Karl-Bertils jul vill jag också se, det hör liksom julen till.

Eftersom jag själv har valt detta så behöver inte någon tycka synd om mig! Jag har även i år fått inbjudan att fira tillsammans med släkten i Göteborg, men jag sitter hellre här och luktar på blommorna. 😉

Mina föräldrar kommer hit för att fira nyår, troligen kommer de redan i mellandagarna. De pratar om att de vill åka skidor och snö finns det gott om här … Enligt prognoserna blir det rejält kallt över julhelgen, men det kanske blir lite behagligare temperatur dagarna efter?

Än har jag inte köpt eller egentillverkat en enda julklapp. Har några idéer som jag får fundera på under veckan. Det är ju inte någon panik, behöver inte vara klar till julafton. 🙂

En reaktion på “Fjärde advent

  1. Pia

    Hej, så roligt! Det har landat flera arbetskamrater i min bloggroll nu. Det gillar jag. Fast jag är lite mindre aktiv när det gäller mitt och andras bloggande än vad jag är på FB. Man hinner inte allt. Men då och då kikar jag förbi i andras bloggar oxå.

    När det är självvalt så är det inte så illa att vara lite i lugn och ro över såna här helger. Vi tar inte så allvarligt på det där med jul i vår familj, det som är skönast är att få ta det lugnt, så här överdrivs varken det ena eller det andra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.