Utställningssekreteraren kickar igång

Jag lämnade AbSolut Kattklubbs (ASK) styrelse vid årsmötet i oktober. Det var mitt eget beslut att lämna över ordförandeposten till någon ny, någon med nya idéer, för att själv få mer tid till annat.

Strax efter tog jag på mig att vara utställningskommissarie (= huvudansvarig) för ASKs kattutställning i sommar och jag har också lovat att vara utställningssekreterare i samma klubb! Det senare är en de poster som innebär mest jobb, så snacka om att gå ur askan i elden. 🙂

Klubbens nya ordförande var utställningssekreterare och hon ville inte ha båda uppdragen samtidigt. Jag gillar utställningar, åker som många vet på en hel del runt om i Sverige och Norge, så givetvis erbjöd jag mig att ta över. Av praktiska skäl skedde bytet nu vid årsskiftet, vi behövde bland annat informera medlemmarna så att de inte skickar sina anmälningar fel.

I dag har jag uppdaterat informationen på ASKs webbplats om hur man anmäler till utställning. Webbplatsen gjordes om under 2010 och jag har inte varit inne och petat på sidorna sedan dess. Det visade sig vara lite pyssligt, men jag fick sidan att fungera till slut.

Jag ska även lägga ut utställningsresultaten framöver så jag kikade på de sidorna också. Tyvärr ser jag inte själva resultatsidorna mer än som kod, här behövs det lite jobb för att det ska fungera smidigt. Men jag har flera dagar på mig, första utställningen är inte förrän nästa helg! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.