Hon som tittade in

Jag har varit ledig sedan julafton och har passat på att läsa en bok. Ja, en pappersbok alltså. 🙂

Karin Wahlberg har skrivit en serie spänningsromaner, det står i alla fall så på omslaget. Den första (Sista jouren) läste jag i somras och nu tog jag del två: Hon som tittade in.

Det är några mord men inte alls lika ingående beskrivna som i vissa andra böcker, vilket jag uppskattar. Allt handlar inte om morden, minst lika stor del av boken handlar om ”människors vardagsproblem och glädjeämnen” för att citera baksidestexten. Flera av personerna förekom i första boken, så det är nog klokt att läsa dem i rätt ordning.

Jag har några till av Karin Wahlbergs böcker i serien och kommer fortsätta att följa Claes, Veronika och de andra så småningom.

Men i morgon börjar jag jobba igen, så det kanske dröjer ett tag. I stället blir det ljudböcker i bilen, hade kommit en bit in i Tatuerad torso före julledigheten och är nyfiken på hur den fortsätter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.