Ingen sovmorgon

Jag har varit ledig sedan julafton, en dryg vecka, och har som vanligt ställt om dygnet. Lagt mig sent, läste gärna någon timme eller två och vaknade framåt tio-elva. Underbart att få sova tills man vaknade av sig själv!

Men i dag var det dags att bege sig till kontoret igen. Definitivt ingen sovmorgon! Jag la mig ovanligt tidigt i går, men det tog tid innan jag somnade. Klockan sex i morse ringde klockan …

Jag fick en kort mjukstart; läste e-post någon timme, men sedan var det skarpt läge direkt. När jag åkte hem så kändes det inte som om jag har varit ledig överhuvudtaget. Tänk vad fort det gick att ställa om!

För att lägga lök på laxen så har jag haft telefonmöte med SVERAKs disciplinnämnd i ungefär två timmar i kväll. Så nu är definitivt ordningen återställd.

Nu gäller det bara att komma i säng i tid också … 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.