Tatuerad torso

Helene Turstens Tatuerad torso, uppläst av Alexandra Rapaport, har jag haft i bilen den senaste tiden. Jag kan erkänna att jag vid flera tillfällen har längtat efter att få ge mig ut på vägarna bara för att få lyssna vidare. 🙂

En seriemördare som styckar sina lik. Irene Huss är kriminalinspektör i Göteborg och det verkar som om mördaren följer henne, folk dör där hon befinner sig. Läskigt innehåll, men intressant hela tiden. Rekommenderas!

Enligt baksidestexten så har boken filmats med Angela Kovács som Irene Huss. Jag har inte sett filmen, men kan inte tänka mig att den är lika bra som boken. För hur ska alla detaljerna kunna komma med i en film? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.